GREENMAN Api 10L

Probiotikus mikroorganizmusok felhasználásával készült állatgyógyászati gyógyhatású készítmény méhészeti alkalmazásra.

Rendelésre

26 590 Ft‎bruttó

26 590 Ft‎ / dbbruttó

50 ft-onként jár 1 hűségpont, ami 1 forintot jelent kuponban. E termékkel együtt a kosarad összesen 532 db hűségpontot fog tartalmazni, ami a következő rendelésednél -532 Ft‎-ot fog érni.

A Greenman Api hatásai:
- Megerősíti a legyengült méhcsaládok kondícióját.
- Segíti a kaptárbelső higiéniájának fenntartását.
- Meghosszabbítja a dolgozók élettartamát.
- Stabilizálja a méhcsaládok egészségi állapotát.
- Segíti az emésztést.
- Erősíti a cukorszirup stabilitását a téli időszakban.
ADAGOLÁS ÉS AZ ALKALMAZÁS MÓDJAI:
- Kaptár és keretek: Permetezze be a kaptár belsejét és a kereteket hígított Greenman Api-val (100 ml 500 ml vízhez, kb. 10 családra elegendő). Az egész kaptár bepermetezése javasolt, a méhekkel együtt. Nyomáspermetező használata ajánlott. A permetezéseket 3-4 hetente kell ismételni. Méhbetegségek kiegészítő kezelése esetén a kaptár külső felületét és a kaptárak környezetét is be kell permetezni.
- Adagolás itatóvízhez:
1 liter Greenman Api 100 liter vízhez, vagy 10-50 rnl Greenman Api 1 liter vízhez családonként. (Az adagolás megválasztása a családok állapotának ismeretében a méhész-gazda megítélésén múlik.)
- Adagolás cukorsziruphoz:
Tavasszal és ősszel: 2 liter Greenman Api 100 liter cukorsziruphoz.
-Méztermelés időszakában:
-1 liter Greenman Api 100 liter cukorsziruphoz.
-Bio kaptár tisztítás: 0,5 liter Greenman Api 3 liter vízhez (kb. 10 kaptárhoz elegendő). A szennyeződések eltávolítása után be kell permetezni a kaptár belsejét, a kereteket, és a munkaeszközöket. A kaptárak permetezése a családok betelepítése előtt is javasolt.

-Összetevők:
-Tisztított víz, tejsav baktériumok, élesztő gombák, organikus cukornád melasz, tengeri só.
-A Greenman Api előkészítése:
-A gyógyhatású készítményt lehetőleg klórmentes vízzel, vagy egy napig állni hagyott csapvízzel kell hígítani. Hígítás után azonnal használható. Nincs várakozási idő, mivel nem tartalmaz vegyi anyagot. A készítményt a tervezett alkalmazás előtt közvetlenül kell felhígítani. A hígított készítmény 1-2 napon belül felhasználandó! Természetes fermentációs eljárással készül, genetikailag módosított mikroorganizmusokat nem tartalmaz. Egészségre és környezetre ártalmas összetevőt nem tartalmaz

  • - áfás számla
  • - 3 napos cseregarancia
  • - 8 napos visszavásárlási garancia
  • - gyári csomagolás

Kapcsolódó termékek