Hunor rajláda, lapra szerelt

A rajláda négy Hunor keret tárolására alkalmas. Kiváló rajok ideiglenes tárolására, szállítására, kis családok fejlesztésére. Könnyű és időjárásálló. Az alján lévő erősített rostaszövetnek köszönhetően légcserélő képessége jó. 

Anyaga méhsejt térszerkezetű, polipropilén hullámtábla. Alsó és felső részén lévő távolságtartók biztosítják, hogy a szállítás során ne mozduljanak el a keretek.   

5 800 Ft‎bruttó

-1 000 Ft‎

6 800 Ft‎

5 800 Ft‎ / dbbruttó

50 ft-onként jár 1 hűségpont, ami 1 forintot jelent kuponban. E termékkel együtt a kosarad összesen 116 db hűségpontot fog tartalmazni, ami a következő rendelésednél -116 Ft‎-ot fog érni.

Kiváló rajok ideiglenes tárolására, szállítására, kis családok fejlesztésére. Könnyű és időjárásálló. Az alján lévő erősített rostaszövetnek köszönhetően légcserélő képessége jó. 

Anyaga méhsejt térszerkezetű, polipropilén hullámtábla. Alsó és felső részén lévő távolságtartók biztosítják, hogy a szállítás során ne mozduljanak el a keretek. A kijáró helye előre perforálva van. 


Anyaga méhsejt térszerkezetű, polipropilén hullámtábla. Alsó és felső részén lévő távolságtartók biztosítják, hogy a szállítás során ne mozduljanak el a keretek. A kijáró helye előre perforálva van, de könnyű kivágni bárhol.  

  • - áfás számla
  • - 3 napos cseregarancia
  • - 8 napos visszavásárlási garancia
  • - gyári csomagolás

Kapcsolódó termékek