Puro Natúr cukorlepény 2,5kg

9100

Puro Natúr cukorlepény
2,5 kg

A Candito Puro egy magas tápértékű és a méhek számára ízletes cukorlepény, amely a méhek biológiai és munkavégzéséhez szükséges összes cukrot tartalmazza.

2 875 Ft‎bruttó

1 150 Ft‎ / kgbruttó

50 ft-onként jár 1 hűségpont, ami 1 forintot jelent kuponban. E termékkel együtt a kosarad összesen 58 db hűségpontot fog tartalmazni, ami a következő rendelésednél -58 Ft‎-ot fog érni.

A Candito Puro egy magas tápértékű és a méhek számára ízletes cukorlepény, amely a méhek biológiai és munkavégzéséhez szükséges összes cukrot tartalmazza. A méhek táplálékának kiegészítésére olyan időszakokban, amikor a családnak a legnagyobb szüksége van táplálékforrásra.

Az alapanyag tisztasága és a különleges termelés tökéletes táplálékot teremt méheinek. Az Olaszországban , a legszigorúbb folyamat- és alapanyag-ellenőrzés mellett gyártott Candito Puro Nectar biztonságos és egészséges táplálék a méhészetben.

Teljesen asszimilálható és rendkívül emészthető. A speciális gyártási formula  lágy konzisztenciát tesz lehetővé alacsony hőmérsékleten is. Keményítők, kémiai adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. 

Olasz termék.

 

HASZNÁLATI MÓD

Helyezze a cukorlepényt a keretek közé, vagy helyezze közvetlenül a keretekre, nyílást készítve a zacskó közepén, hogy a méhek hozzáférjenek a táplálékhoz. A termék használatra kész. Használható más tápanyagpótló, például fehérje pogácsák elkészítéséhez.

 

MIKOR HASZNÁLJA

A cukorlepényt általában a téli hónapokban vagy tavasz elején használják. A használat hónapjai körülbelül a következők:

január, február, március, november, december.

A beadás hónapjai a földrajzi területtől, a hőmérséklettől és az éghajlati viszonyoktól, valamint a gazdaság szükségleteitől függően változhatnak.

 

  • - áfás számla
  • - 3 napos cseregarancia
  • - 8 napos visszavásárlási garancia
  • - gyári csomagolás

Kapcsolódó termékek