Puro Plus Vitaminos cukorlepény 2,5kg

9110

Puro Plus Vitaminos cukorlepény 2,5 kg

A Candito Puro Plus Nectar egy magas tápértékű cukros eledel, amely a méhek biológiai és munkatevékenységéhez  szükséges összes vitamint tartalmazza .

3 990 Ft‎bruttó

1 596 Ft‎ / dbbruttó

50 ft-onként jár 1 hűségpont, ami 1 forintot jelent kuponban. E termékkel együtt a kosarad összesen 80 db hűségpontot fog tartalmazni, ami a következő rendelésednél -80 Ft‎-ot fog érni.

A Candito Puro Plus Nectar egy magas tápértékű cukros eledel, amely a méhek biológiai és munkatevékenységéhez  szükséges összes vitamint tartalmazza .

A hagyományos termékeken túl, ebben a termékben a Pinus nemzetségből származó polifenolokban és gyantasavakban dúsított speciális formula garantálja a méhek immunitásának és vitalitásának növekedését. Teljesen asszimilálható termék , rendkívül emészthető és nagyon ízletes a méhek számára.

A keményítők hozzáadása nélkül készült. Az Olaszországban, a legszigorúbb eljárás és nyersanyag-ellenőrzés alapján gyártott Candito Puro Plus Nectar biztonságos és egészséges táplálék a méhészetben. Exkluzív gyártási formulája lágy konzisztenciát biztosít még alacsony hőmérsékleten is.

Mint a Nectar Line összes terméke, a tiszta cukorlepény Olaszországban készült .

 

HASZNÁLATI MÓD

Helyezze a cukorkorlepényt a lépek közé, vagy közvetlenül a keretekre, nyílást készítve a zacskó közepén, hogy a méhek hozzáférjenek a táplálékhoz. A termék használatra kész.

A téli méhek teljes értékű táplálékának és zsírtestének megfelelő kialakításának garantálása a tél előtti időszakban (az adagolás a pótolandó készletek mennyiségétől függ); a téli készletek előkészítésének elősegítése; a bélrendszeri betegségek (különösen a noszemiózis) megelőzésére és kezelésére; az immunrendszer stimulálására. 

MIKOR HASZNÁLJA

A Candito plus-t általában a téli hónapokban vagy tavasz elején használják. A használat hónapjai körülbelül a következők:

január, február, március, november, december.

A beadás hónapjai a földrajzi területtől, a hőmérséklettől és az éghajlati viszonyoktól, valamint a gazdaság szükségleteitől függően változhatnak.

  • - áfás számla
  • - 3 napos cseregarancia
  • - 8 napos visszavásárlási garancia
  • - gyári csomagolás

Kapcsolódó termékek