Puro Syrup 25kg

9120

Puro Syrup 25 kg

A Nectar Pure Syrup glükózból és fruktózból álló, magas tápértékű, folyékony cukros méhtakarmányA szirup használata a méhészetben pótolja a méhek természetes táplálékát azokban az időszakokban, amikor a családnak a legnagyobb szüksége van táplálékforrásra. 

24 750 Ft‎bruttó

990 Ft‎ / literbruttó

50 ft-onként jár 1 hűségpont, ami 1 forintot jelent kuponban. E termékkel együtt a kosarad összesen 495 db hűségpontot fog tartalmazni, ami a következő rendelésednél -495 Ft‎-ot fog érni.

A Nectar Pure Syrup glükózból és fruktózból álló, magas tápértékű, folyékony cukros méhtakarmányA szirup használata a méhészetben pótolja a méhek természetes táplálékát azokban az időszakokban, amikor a családnak a legnagyobb szüksége van táplálékforrásra. Nélkülözhetetlen a kaptár táplálékkészletének növeléséhez, a különösen kedvezőtlen éghajlati események kezeléséhez vagy a méhcsaládok fejlettségének, a virágzási időszakokhoz való alakításában. Az Olaszországban, a legszigorúbb eljárási előírások szerint és kiváló alapanyagokból készült Nectar Pure Szirup biztonságos és egészséges táplálék a méhek számára.

Mint a Nectar Line összes terméke, a tiszta szirup Olaszországban készült .

 

HASZNÁLATI MÓD

A család növekedésének serkentésére a készítményt 20 napig kell beadni, és a következő virágzás előtt 40-45 nappal kezdeni. Ebben az esetben használja az 1:1 hígítást vízzel és adjon be 1-2 litert, szükség szerint heti 1 vagy 2 alkalommal;

Az energikus táplálék biztosítása tavasszal, február/márciustól kezdődően. Ebben az esetben a hígítás 1:1 vízzel; 

energiatámogatásként rossz virágzási időszakokban; fehérjeforrással, folyadékkal vagy porral kombinálva; 

a méhek télre való felkészüléséhez, augusztus/szeptember hónapokban az állományképződés és a zsírtest helyes fejlődésének elősegítése érdekében. Ebben az esetben a terméket vízzel 2:1 arányban kell hígítani. 

MIKOR HASZNÁLJA

A szirupot általában tavasszal és nyáron használják. A használat hónapjai körülbelül a következők:

február, március, április, augusztus, szeptember, október.

A beadás hónapjai a földrajzi területtől, a hőmérséklettől és az éghajlati viszonyoktól, valamint a gazdaság szükségleteitől függően változhatnak.

  • - áfás számla
  • - 3 napos cseregarancia
  • - 8 napos visszavásárlási garancia
  • - gyári csomagolás

Kapcsolódó termékek